Plan een gratis consult met onze specialist!

Wil je graag haarimplantaten maar heb je nog vragen, maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij brengen voor een consult in Kaatsheuvel geen kosten in rekening. Indien gewenst kunnen we ook bij jou langskomen. Boek nu gratis je gewenste consult.

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek worden al jouw wensen besproken en krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons.

2. Start behandeling

Je krijgt direct richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. In Istanbul onderga je de behandeling.

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

Afspraak maken

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

Lieselotte en Manouk.

Twijfel je nog ergens over?

Bel ons of vul het contactformulier in.

Of bekijk de ‘Veelgestelde vragen’ hieronder!

3

Veelgestelde
vragen

Hoe werkt een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie worden grafts verplaatst vanuit het donorgebied naar het ontvangstgebied.

Wat zijn de prijzen voor een behandeling?

Vraag voor een behandeling inclusief transport, hotel en nazorg vrijblijvend een offerte aan voor jouw specifieke situatie.

Zal de verzekering mijn haartransplantatie vergoeden?

Haartransplantatiechirurgie wordt doorgaans niet vergoed door de verzekering.

Is een haartransplantatie een tijdelijke of permanente oplossing?

Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit jouw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat jouw kaalheid zich verder ontwikkelt na de haartransplantatie, hierdoor kunnen er nieuwe kale plekken ontstaan. Afhankelijk van het donorgebied kun je mogelijk in de toekomst, wanneer gewenst, een tweede behandeling ondergaan.

Wat zijn FUE en DHI?

Dit zijn moderne haartransplantatietechnieken waarbij de haarzakjes uit het donorgebied wordt verplaatst naar het ontvangstgebied.

× Hoe kan ik je helpen?