Haartransplantatie kosten

Wil jij graag een haartransplantatie laten uitvoeren? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten. Er zijn een aantal factoren die bepalen hoe duur een haartransplantatie gaat kosten. Denk aan het type behandeling, de vaardigheid van de chirurg, maar ook in welk land je de haartransplantatie laat uitvoeren. We vertellen je hieronder alle informatie die je nodig hebt.

Wat kost een haartransplantatie eigenlijk?

De prijzen voor een haartransplantatie kunnen flink variëren. In Nederland kunnen ze oplopen tot wel €16.100. Meestal vergoeden verzekeraars dit niet, omdat het gezien wordt als een cosmetische ingreep. De kosten hangen af van verschillende factoren, die we hieronder uitleggen. Wil je een snelle indicatie van wat het jou kan kosten? Gebruik dan onze handige kostencalculator onderaan de pagina.

Haartransplantatie voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie? Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s of bekijk alle ervaringen. 

Waarom zijn sommige middelen tegen haarverlies niet altijd effectief?

Meer dan 95% van de mannen heeft last van erfelijke kaalheid. Velen proberen dit te bestrijden met shampoos, kruidenremedies, crèmes en sprays. Soms werken deze middelen een beetje, maar vaak bieden ze geen permanente oplossing. Een haartransplantatie kan dan uitkomst bieden. Maar wat zijn de kosten? En waar hangt dat van af?

Vijf factoren die de prijs van een haartransplantatie bepalen

De kosten van een haartransplantatie en uiteindelijk haar implantaten zijn over het algemeen afhankelijk van de volgende vijf factoren:

1. Waar je woont
De levenskosten in het gebied waar je je haartransplantatie overweegt, beïnvloeden de prijs. Ook variëren de tarieven per chirurg en land.

2. Type behandeling
Er zijn verschillende technieken, zoals FUE Saffier en DHI. De FUT-techniek, die een zichtbaar litteken achterlaat, is minder populair.

3. Vaardigheid van je chirurg
Een topchirurg kan meer kosten, maar hogere prijzen betekenen niet altijd betere vaardigheden. Doe dus goed onderzoek.

4. Hoeveel haar dat verplaatst wordt
Vaak bepalen klinieken de prijs aan de hand van het aantal te verplaatsen grafts. Een klein gebied is logischerwijs goedkoper dan een volledige hoofdhuid.

5. Reiskosten
Als je voor een behandeling in het buitenland kiest, zoals Turkije, let dan op of reis- en verblijfkosten inbegrepen zijn.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul of Nederland. 

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

Gratis consult met onze specialist

Twijfel je nog of heb je nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulenten en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

Gratis consult

Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend.

100% Expertise

Je kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

Betrouwbaar

Wij gaan discreet om met je gegevens.

Hoofd- en haaranalyse

We voeren een gratis hoofd- en haaranalyse uit.

Man op intake bij Hair Clinic Wolf voor haartransplantatie kosten.

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Een haartransplantatie in Turkije kost gemiddeld €2.099,-, terwijl dit in de Nederland flink hoger ligt. De voordelen? Lagere kosten, moderne technieken, levenslange groeigarantie en meer grafts. Veel mensen combineren hun behandeling met een vakantie en besparen zo duizenden euro’s.

Hoewel de prijs in buitenlandse klinieken vaak lager is, betekent dit niet dat de kwaliteit minder is. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een behandeling in Turkije vanwege de vele voordelen.

Lieselotte en Manouk.

Wat kun je verwachten bij Hair Clinic Wolf?

Bij Hair Clinic Wolf draait het om meer dan alleen de kosten; het gaat om het resultaat én jouw ervaring. Onze specialisten komen bij jou thuis voor de intake, zodat je je meteen op je gemak voelt. Je krijgt alle info over het proces en het verwachte resultaat van je haartransplantatie. Stel gerust al je vragen.

Bij ons staan duidelijkheid en transparantie voorop. Je hebt altijd één aanspreekpunt, jouw adviseur, voor al je vragen. Ons Nederlandse team en Turkse medische professionals begeleiden je door alle fasen van de behandeling en het natraject.

Wil je een intake met een van onze specialisten? Maak online een afspraak, bel ons of vul onze kostencalculator in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Perfecte zorg en begeleiding!

“Lang over een haartransplantatie nagedacht en uiteindelijk de stap genomen en afgegaan op de goede reviews bij Hair clinic Wolf uitgekomen.

Vanaf het eerste berichtje voor de intake tot nu 1 maand na de behandeling perfecte zorg en begeleiding gehad. De goede reviews zeggen eigenlijk al genoeg maar toch hier nog een kleine opsomming van de positieve punten:

– Vriendelijk
– Kundig personeel in zowel Istanbul als Nederland
– Goede begeleiding
– Behandeling wordt duidelijk gedaan door goed opgeleid personeel
– Bereikbaarheid is bij behandelingen als dit een pré, zeker als je in het buitenland bent en vragen hebt.

Al met al een goede ervaring geweest en nu is het wachten op het resultaat maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Lieselotte en het gehele team, bedankt voor de behandeling en begeleiding!” — Ian

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Wat betaal ik extra als er meer haartjes getransplanteerd worden dan verwacht?

Bij Hair Clinic Wolf werken we met totaalpakketten. Geen verrassing qua kosten in Turkije. Ontdek wat jouw haartransplantatie zou kosten met onze test.

Worden de kosten voor een haartransplantatie vergoed door mijn verzekeraar?

Meestal niet, tenzij de behandeling noodzakelijk is, bijvoorbeeld door ziekte of medicatie. Check dit bij je zorgverzekeraar.

Kan ik mijn haartransplantatie in termijnen betalen?

Ja, we hanteren drie betalingstermijnen: 20% na akkoord van de offerte, 40% zes weken voor vertrek en 40% twee weken voor vertrek.

× Hoe kan ik je helpen?