Team

Hair Clinic Wolf

Lieselotte de Wolf.

Lieselotte

Oprichter

Toen ik Arco’s haartransplantatie van dichtbij meemaakte, besefte ik hoe verschillend het proces voor iedereen kan zijn, zelfs voor een buitenstaander zoals ik.

Ik zag ruimte voor verbetering en besloot daarom Hair Clinic Wolf op te richten. In onze kliniek staat comfort en vertrouwen centraal, niet alleen voor jou als cliënt, maar ook voor de mensen om je heen. Ik vind het essentieel dat je gerust wordt gesteld en altijd bij ons terecht kunt met al je vragen.

Voor mij is het cruciaal dat je je op je gemak voelt en vertrouwen hebt bij elke cosmetische ingreep. Daarom zorgen we ervoor dat we constant in contact blijven met jou, van het begin tot het einde van het traject.

Meer over Lieselotte

In 2014 startte ik mijn studie; Logistics Engineering. Tijdens mijn logistieke studie heb ik altijd de uitstap gemaakt naar zorglogistiek. Hierin is er een onderscheid tussen patiënten- en goederenlogistiek. Mijn interesse lag vanaf het begin al bij de patiëntenlogistiek. Ik ben een mensen mens, ik vind het prachtig om te zien dat iemand zijn/haar zelfvertrouwen weer terug krijgt!

Manouk Monde

Manouk

Adviseur

Als ervaren beauty-specialist ben ik gedreven om de natuurlijke schoonheid van mensen te versterken.

Mijn passie komt tot uiting in mijn eigen schoonheidssalon, waar ik dames verwelkom voor een scala aan behandelingen. Van het perfectioneren van wenkbrauwen met brow treatments tot het accentueren van wimpers met lash lifts, mijn doel is om mijn klanten te laten stralen.

Daarnaast bied ik ook ontspannende guasha gezichtstherapie en energetische massages aan, die bijdragen aan een innerlijk gevoel van welzijn en balans. 

Meer over Manouk

Om mijn kennis en expertise verder uit te breiden, ben ik met enthousiasme bij Hair Clinic Wolf aan de slag gegaan. Hier heb ik de kans om mijn vaardigheden te verbreden en te verdiepen, terwijl ik mensen help hun zelfvertrouwen terug te winnen door middel van haartransplantaties. Mijn toewijding aan schoonheid en welzijn drijft mij om voortdurend te leren en te groeien, zodat ik mijn klanten de beste zorg kan bieden en hen kan helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen.

Arco Stuij

Arco 

Adviseur

Op mijn negentiende begon mijn haar uit te vallen, steeds erger. Elke dag schaamde ik me voor mijn inhammen en droeg ik het liefst een pet.

Op mijn vierentwintigste besloot ik een haartransplantatie te ondergaan. Ik koos voor Turkije, maar voelde me daar aan mijn lot overgelaten. Het behandelteam sprak geen Engels en ik ervoer veel pijn, vooral bij het verdoven.

Het gebrek aan persoonlijke benadering en de massaproductie maakten duidelijk dat het anders moest.

Meer over Arco

Het resultaat mag er zeker zijn, maar er zijn ook fouten gemaakt. Er zijn bijvoorbeeld multi grafts gebruikt voor mijn haarlijn, dit geeft absoluut geen natuurlijke look. Ook is er geen hoge dichtheid behaald. Mijn voor en na foto’s geven een duidelijk verschil en hier ben ik dan ook absoluut blij mee. Ik heb nooit spijt gehad dat ik op vroege leeftijd een haartransplantatie heb ondergaan, nu kan ik er langer van genieten. De fouten die zijn gemaakt kunnen gelukkig hersteld worden. 

Door mijn eigen eravaring weet ik hoe het is om dit proces te starten. Onze speerpunten zijn eerlijk, persoonlijk en transparant. Wij doen er alles aan om een hele persoonlijke benadering te geven en nemen de tijd. Het is bij ons absoluut geen massaproductie. 

Ik zie er naar uit om jou te begeleiden bij het zoekproces of de daadwerkelijke haartransplantatie.

Seyda: host vertaling Engels-Turks.

Seyda

Host vertaling Engels-Turks

Mensen helpen en begeleiden is waar ik energie van krijg! Ik ben Seyda, de host van Hair Clinic Wolf in Istanbul Turkije.

Na een aantal jaren in de hotelbranche te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van haartransplantatie. Ik ben begonnen bij Hair Clinic Wolf en vond het zo leuk en uitdagend dat ik uiteindelijk fulltime voor hen ben gaan werken. Elke week leer ik weer nieuwe dingen en groeit mijn takenpakket steeds verder.

Meer over Seyda

Wat mij kenmerkt? Ik ben altijd in voor een praatje, een echte dierenvriend, altijd vrolijk, bereid om te helpen en geen vraag is te veel.
Ik ben er helemaal voor om ervoor te zorgen dat je verblijf tijdens je behandeling in Turkije zo ontspannen en zorgeloos mogelijk verloopt.

Ateyna.

Ateyna

Host vertaling nederlands-turks

Mijn naam is Ateyna en ik ben 22 jaar oud. Ik ben in Nederland geboren en op 16-jarige leeftijd naar Turkije verhuisd. Ik volg nu een Engelstalige opleiding, Internationale Handel en Financiën. 
Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest en ik ben dol op praten. Dit zocht ik ook in mijn werk. Een manier om mensen te helpen, begeleiden en vertalen. 
Eerder heb ik gewerkt als tolk bij een andere kliniek. Toen ik stopte met die baan bleef ik uitkijken om weer in de haartransplantatiesector terug te komen. 

Meer over Ateyna

Uiteindelijk ben ik Lieselotte tegengekomen en werk nu met veel plezier voor Hair Clinic Wolf. Hier ben je echt geen nummer, wij behandelen iedereen met een persoonlijk benadering. Dit vind ik leuk. 
Als jij kiest voor Hair Clinic Wolf, zie ik er naar uit om jou te begeleiden. Tot snel! 

Meer weten over onze werkwijze?

Wil je meer weten over onze werkwijze, behandelingen of een persoonlijk advies op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Wat klanten vinden?

× Hoe kan ik je helpen?