Haartransplantatie Nederland

Iedereen verliest wel eens haar, maar als je kale plekken of een dunner wordende kruin krijgt, kan een haartransplantatie in Nederland de oplossing zijn. Stress en genetische factoren zoals alopecia androgenetica kunnen oorzaken zijn. Als je veel last hebt van haarverlies, kan een haartransplantatie bij Hair Clinic Wolf helpen. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze haartransplantatie Nederland

Als je kiest voor Hair Clinic Wolf, krijg je een compleet beeld van wat je kunt verwachten, zowel in Nederland als in Istanbul. Bij de intake gaan we diep in op alle aspecten van de procedure, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Kies je voor een behandeling in Nederland, dan zorgen wij voor een soepele ervaring van begin tot eind, inclusief persoonlijke nazorg. Besluit je naar Istanbul te gaan, dan zorgen wij voor een stressvrije ervaring: vanaf het moment dat je landt, staat er een chauffeur klaar en regelen we je verblijf en de nazorg.

Haartransplantatie mannen voor en na

Benieuwd naar de resultaten van een haartransplantatie voor mannen? Bekijk hieronder enkele voor en na foto’s van haartransplantaties voor mannen uitgevoerd door Hair Clinic Wolf.

Haartransplantatie kosten Nederland

De kosten voor een haartransplantatie in Nederland kunnen oplopen tot €8.000. Dit staat in schril contrast met de prijzen in Turkije, waar je voor ongeveer €2.000 een volledige behandeling krijgt, inclusief accommodatie en VIP-vervoer. Dit grote prijsverschil is voor veel mensen doorslaggevend om voor Turkije te kiezen.

Haartransplantatie FUE- en DHI-methode bij Hair Clinic Wolf

We bieden zowel FUE- als DHI-haartransplantatiemethoden aan. In een persoonlijk gesprek onderzoeken we samen welke methode het best bij jouw situatie past. FUE is een populaire keuze vanwege de minimale invasiviteit en het gebrek aan littekens. Het is een vijfstapsprocedure waarbij zorgvuldigheid voorop staat. DHI biedt een directere aanpak, waarbij haarzakjes meteen worden getransplanteerd, wat zorgt voor een hogere dichtheid en een natuurlijk ogend resultaat.

Intakeproces bij Hair Clinic Wolf in Nederland

We maken het je graag gemakkelijk en komen overal in Nederland naar je toe voor een persoonlijke intake. Of je nu liever een fysieke afspraak hebt in ons kantoor in Kaatsheuvel of een video-intake wenst, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je volledig te informeren over de behandeling.

Plan nu een consult in bij je thuis, via de telefoon of bij ons!

1. De consultatie

Tijdens het consultatiegesprek bespreken we al je wensen en heb je alle gelegenheid om vragen te stellen. Dit kan telefonisch, bij je thuis of bij ons op kantoor.

2. Start behandeling

Je ontvangt van ons richtlijnen om de behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen. De behandeling vindt plaats in Istanbul of Nederland. 

3. Nazorg

Wij blijven je adviseren na de behandeling. Je ontvangt o.a. advies over producten, wassing en eventuele vervolgbehandelingen.

De voordelen van een haartransplantatie in Nederland

Gediplomeerd 

Ons team bestaat uit uitsluitend gediplomeerde artsen.

Eerlijk advies 

We geven eerlijk en deskundig advies en hebben ruim 9 jaar ervaring.

Haargroei 

Je ontvangt een garantiecertificaat voor levenslange groei.

Kennismaking 

Je mag vooraf maken met de arts die je gaat behandelen.

Een perfecte organisatie!

“Al enige jaren had ik last van haaruitval, inhammen. Ik was er onzeker over en het had een negatieve impact op mijn zelfvertrouwen. Toen ik hoorde over Hair Clinic Wolf, was ik meteen enthousiast. Ik had al veel gelezen over haartransplantaties, maar bij Hair Clinic Wolf leek alles anders.

Vanaf het eerste contact voelde ik me op mijn gemak. Lieselotte, de oprichter van Hair Clinic Wolf, is een oude studiegenoot van mij. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn situatie te bespreken en gaf me duidelijke informatie over wat ik kon verwachten. Ze was ook heel open over de mogelijke risico’s en complicaties.

Van het moment dat ik het vliegtuig instapte tot het moment dat ik weer thuiskwam, werd ik volledig ontzorgd. Het vervoer, de accommodatie en de operatie waren tot in de puntjes geregeld. Lieselotte was altijd bereikbaar voor vragen en ze stond altijd klaar om te helpen.

De operatie zelf viel me reuze mee. De verdoving was even ongemakkelijk, maar daarna voelde ik niets. De chirurg, was zeer ervaren en hij werkte heel nauwkeurig. Een prachtig resultaat Na de operatie word je naar het hotel terug gebracht. Waarbij de eerste nacht een rare nacht is. Doormiddel van een nekkussen moet je op je rug blijven liggen. Onwennig en minder prettig maar te doen. Tip: neem oordoppen mee voor het nachtelijke gejodel vanuit de meerdere moskeeën. Na de eerste nacht heb je een laatste check in het ziekenhuis en wordt je naar het vliegveld gebracht. Na een vlucht met Turkish (h)airlines ben je weer snel terug in Nederland. De eerste week krijg je korstjes op je hoofd. Ik en mijn broertje hebben maar om onze “tijgerbollen” gelachen. Na de laatste wasbeurt zijn alle korstjes eraf en is het wachten terwijl je haar aangroeit.

Nu, een jaar later, is mijn haar weer vol en dekkend. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ik raad Hair Clinic Wolf aan iedereen aan die overweegt een haartransplantatie te ondergaan.” — Mischa Stachowitz

Wij ontvangen gemiddeld een 4,9 van de 5 via Google Reviews!

Waarom een behandeling bij Hair Clinic Wolf?

ONZE CALCULATIETOOL

Bereken de kosten online

Benieuwd wat een haartransplantatie je gaat kosten? Met behulp van onze quick scan bereken je dit gratis en snel.

Kosten op maat
Je ontvangt een prijsopgave op maat.

Direct antwoord
Je ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even je spam box.

Ben je geschikt?
Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw mate van geschiktheid.

Gratis brochure
Je ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Veelgestelde
vragen

Wat is FUE en hoe werkt het in Nederland?

FUE is een haartransplantatie methodiek waarbij haarzakjes met behulp van een kleine holle boortje worden geoogst uit het donorgebied. Er worden vervolgens kanaaltjes in het ontvangstgebied gemaakt, waarna de haartjes met behulp van een speciaal ontworpen pincet in het ontvangstgebied geplaatst kunnen worden.

Wat zijn de voordelen van FUE in Nederland?

De behandeling is minder tijdrovend dan DHI, hierdoor kunnen er meer grafts geïmplanteerd worden en is de behandeling goedkoper. 

Wat is het verschil met DHI in Nederland?

Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt op dezelfde wijze geoogst echter wordt bij de plaatsing de graft direct in de hoofdhuid getransplanteerd. 

× Hoe kan ik je helpen?